VanafHier: nieuwe naam voor duurzaamheidsplatform

Opdracht: rebranding van duurzaamheidsplatform ‘Voor De Wereld Van Morgen’   
Opdrachtgever: ASN Bank

In de wereld van vandaag, wordt veel gesproken over duurzaamheid en toekomstbestendigheid van de wereld van morgen. En dat is niet altijd positief. Met het (voormalige) platform ‘Voor De Wereld Van Morgen’ benaderde ASN onze duurzame toekomst juist op een inspirerende manier. Door een plek te creëren waar een dagelijkse dosis duurzame actualiteit, informatie en vermaak wordt geboden en waar toegankelijke en aantrekkelijke informatie wordt gedeeld over het belang van duurzaamheid.

Samen verduurzamen

Met een groeiend duurzaamheidsbelang en daarmee ook de groei in belang van het platform, wil ASN Bank de volgende stap zetten in het gebruik van content om haar missie, het verduurzamen van Nederland, te vervullen. Alle content over duurzaam leven gaat verschijnen op een nieuw online platform, dat een groter publiek bereikt. Dit platform wordt de vervanger van ‘Voor De Wereld Van Morgen’ en is erop gericht de duurzaamheid van de samenleving te bevorderen en duurzame vooruitgang te stimuleren.

Positief en inspirerend

Aan Globrands de vraag: creëer de merknaam voor het nieuwe platform. Een naam die inhoudelijk wat zegt over dit belangrijke topic en een directe link legt met het bestaansdoel van het platform: positief en inspirerend over duurzame vooruitgang.

Kort, Nederlands, met woorden die iedere Nederlander kent, begrijpt en gebruikt. En dan ook nog eens .nl beschikbaar.

VanafHier: starten met veranderen

Het karakter van dit nieuwe platform vonden we in de naam VanafHier.

Een naam die hoop en vooruitgang uitstraalt. VanafHier associeert met een startpunt voor beweging, het duidt aan dat we verder gaan en met de toekomst bezig zijn. Een naam met beweging en een sprankje aansporing.

Daarnaast symboliseert VanafHier een centraal punt: het platform, daar waar alles samen komt. De naam sluit mooi aan bij de missie van ASN Bank en hij werkt ook nog eens ontzettend goed werkt in de copy. Want VanafHier inspireert ASN Bank jou om te werken aan een duurzame toekomst.