BetaalGemak: koepelnaam + aanduidingen Standaard, Extra en Max

Om klanten de meest passende keuze voor hun betaalpakket te laten maken introduceerde ABN AMRO drie betaalpakketten. De pakketten variëren in inhoud en maandelijkse kosten om optimaal bij de behoeften en wensen van de klant aan te sluiten.

Uitdaging: verklarende én onderscheidende pakketnamen passend bij de merkstrategie

Bij het kiezen van een betaalpakket is men op zoek naar eenvoud en helderheid. Het regelen van betaalzaken moet vooral overzichtelijk en gemakkelijk zijn. Globrands is gevraagd om drie duidelijke pakketnamen te ontwikkelen die hierbij aansluiten. Namen die eenvoudig te begrijpen zijn en een opbouw weergeven, zodat de klant weet waar hij of zij aan toe is. Maar wel namen die onderscheidend zijn van bestaande naamgeving en passen bij de positionering en merktaal van ABN AMRO.

BetaalGemak Standaard, BetaalGemak Extra, BetaalGemak Max

Als koepelnaam en vast component in de pakketnaamgeving is de naam BetaalGemak ontwikkeld. Een heldere naam die de belangrijkste benefit voor de klant communiceert: gemak. De pakketten zijn gecategoriseerd met de toevoegingen Standaard, Extra en Max en verwijzen naar de grootte van de inhoud van de pakketten. Zo kan iedereen eenvoudig zelf kiezen wat hij of zij echt nodig heeft als het gaat om betalen.