Wij zijn Globrands

Naamgeving en verbal branding

Wij zijn Globrands

Naamgeving en verbal branding

Naming bureau
globrands

Specialisten in verbal branding

Een gespecialiseerd bureau, dat antwoord vindt op de vraag achter de vraag

Wij creëren onderscheidende taal voor wat benoemd moet worden. Nieuwe bewoordingen voor nieuwe oplossingen, zodat ze werkelijkheid kunnen worden. Merknamen, taglines en BrandStories.

In merkportfolio's brengen we structuur aan. We voorzien onze opdrachtgevers niet alleen van spot-on naamgeving, maar ook van inspiratie en een beter idee over de toekomst van hun merk.

Strategisch

Betrokken en persoonlijk

Global Naming Network

Resultaatgericht

Boost voor je merk

Vanuit strategisch oogpunt kijken we naar de beste oplossingen om je doelen te bereiken. Sturend en geduldig wanneer gewenst, daadkrachtig en beslist wanneer nodig.
Met duizenden succesvolle merknamen over de hele wereld, hebben wij ervaring in alle markten. Altijd op zoek naar creatieve invalshoeken en de beste naamgevingsoplossing.
Van marktverkenning en trendanalyse tot kwalitatief en merkenrechtelijk onderzoek. Altijd advies en ondersteuning op maat, vanuit breed draagvlak.

Bij Globrands maken we niet alleen namen, maar leggen we de grondslag voor merken. Een merknaam is de constante factor van je merk, de kern van je verbale identiteit. Hiermee vertel je jouw merkverhaal. Met woorden ga je de interactie met je doelgroep aan in de hoop dat zij dezelfde taal spreken. Dat maakt dat een merknaam, maar ook aanduidingen, slogans, pay-offs en de taal die je spreekt een fundamenteel onderdeel zijn van jouw merkidentiteit. Wij zijn specialist in het creëren, onderzoeken en begeleiden naar de beste keuze.

 

Ik wil snel naar ...

Klantcase: Moonback
Een naam die ruimte biedt voor het te vertellen verhaal, dat verhaal dat gaat over het wij-gevoel.

Bekijk de volledige case

Onze klanten

Wat vinden onze klanten?