Onze diensten

Een internationale naam vinden, die bij de positionering en doelstellingen aansluit en aan alle criteria voldoet, vraagt om goede samenwerking. Het begint met een naam die alles in zich heeft om tot een merk uit te groeien. De naam moet linguïstisch, communicatief en concurrerend geschikt zijn. Minstens zo belangrijk is een goede registratie en merkenrechtelijke bescherming, om mogelijke conflicten te voorkomen.

Strategie

Vanuit strategisch oogpunt kijken we naar de beste oplossingen om het doel te bereiken. Sturend en geduldig wanneer gewenst, daadkrachtig en beslist wanneer nodig.

 

Conceptontwikkeling

Merkarchitectuur

Merkpositionering

Merkverhaal

Verbale merkidentiteit

Creatie

Met duizenden succesvolle merknamen over de hele wereld, hebben wij ervaring in alle markten. Altijd op zoek naar creatieve invalshoeken en de beste naamgevingsoplossing.

 

Bedrijfsnaam

Descriptor

Fusie

Global Naming Network

Merknaam

Naamsverandering

Naming Manual

Pharma naming

Rebranding

Slogan

Onderzoek

Van marktverkenning en trendanalyse tot kwalitatief en merkenrechtelijk onderzoek. Altijd advies en ondersteuning op maat, vanuit breed draagvlak.

 

Doelgroep onderzoek

Linguïstisch onderzoek

Merkenrechtelijk onderzoek

Persoonlijk advies nodig?

Laat ons weten met welke naamgevingsvraag jij worstelt,
wij helpen je graag verder.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Klantcase: Tuum

Wat doe je als jouw naam geen merknaam meer is, maar door jouw succes ook door de concurrent wordt gebruikt als aanduiding? Opnieuw het onderscheid aantonen met een nieuwe identiteit en merkessentie, design en nieuwe naam.  Bekijk de volledige case