Nieuw in ons team: Margot

We zijn verheugd dat Margot Jegerings het team van Globrands is komen versterken per 1 december 2020. Om haar beter te leren kennen, hebben wij een aantal zéér kritische vragen gesteld aan Margot. Hier volgen haar puntgave antwoorden…

Kun je iets vertellen over je achtergrond, studie en voorgaande ervaring?

Van oorsprong Brabantse, naar Maastricht vertrokken voor studie. European Studies afgerond, breed georiënteerd op het internationale marketing en communicatievlak. Voorheen was ik regiomanager, en heb ik in die rol veel ballen tegelijk hooggehouden. Meeste plezier haal ik uit klantcontact: mensen achter het werk leren kennen, horen wat hen motiveert en waarom ze doen wat ze doen.

Wat spreekt je aan van Globrands?  

De verscheidenheid aan markten en klanten waar we mee te maken krijgen. Iedere keer weer iets te leren.

Welke talen spreek je?

Nederlands, Engels, Spaans en Frans (basis)

Wat zijn je hobby’s, favoriete bezigheden?

Sportieve bezigheden, koken en bakken, lezen, de stad ontdekken, en slap ouwehoeren met vrienden.

Wat wil je in je baan bij Globrands gaan leren, ontwikkelen of verbeteren?

Hoe klanten nog beter te begeleiden bij de verschillende fasen van het keuzeproces. Daarnaast wil ik graag meer kennis vergaren over naming en merkstrategie.

Waar ben jij goed in en wat zouden we echt van jou moeten benutten?

Ik kan goed luisteren naar behoeften. Hierin heb ik een onderzoekende geest, stel veel vragen en ga de kern in om te begrijpen wat de wens precies is. Als je eenmaal weet waar iemand naar op zoek is en waarom, kun je namelijk makkelijk vertalen, overtuigen en verbinden.

Wat weet je van namen en merknamen? Al eens eerder in je leven, tijdens studie of werk voor iets een naam, tagline of titel bedacht? En was je daar tevreden over?

In mijn studententijd wel eens verantwoordelijk geweest voor het verzinnen van namen voor feestjes – niet erg trots op die resultaten.

Kun je een voorbeeld geven van een merknaam die jou aanspreekt, en wat jou aanspreekt aan die naam en het verhaal erachter?

Schuddebuikjes – Uniek, vrolijk, lekker en leuk! En door Globrands bedacht.

Is er een boek of film die je iedereen zou aanraden?

Boek: het einde van de eenzaamheid – Benedict Wells

Film: Into the Wild

Wat is je guilty pleasure?

Worstenbroodjes van het bakkertje van mijn ouders uit Brabant.

Als niks kan mislukken wat zou je dan proberen?

Iets uitvinden, zoals:

Een machine waarmee je gedachten worden omgezet in iets tastbaars; Een apparaat waarmee je familie en vrienden allemaal tegelijk op 1 plek kunt neerzetten; Een reismiddel waarmee je de wereld over kunt maar het milieu niet belast; Een robotvriendje voor alle eenzame/hulpbehoevende mensen; Een huis dat zichzelf opruimt, een koelkast die zichzelf vult.