Van Sapje naar Justy: eenvoud die naar meer smaakt

Ze zeggen dat verandering de enige constante is, en voor Sapje gaat deze verandering niet alleen over een nieuw etiket op het flesje. Het gaat om het omarmen van een wereld waarin grenzen niet bepalend zijn voor het bereik van een merk.

Een verse start voor Sapje

In het Nederlands is Sapje de perfecte naam voor een nationale smaakmaker. Maar toen de wereld kleiner werd en de ambities van Sapje groter, was het tijd voor iets frissers.

En daar is Justy: een naam die alles te maken heeft met puur, vriendelijk en o zo gastvrij, waar je ook bent.

De essentie van Sapje uit de fles halen

Toen we nadachten over het vinden van een wereldwijde naam voor Sapje, begonnen we met een eenvoudige vraag: Wat betekent Sapje eigenlijk als merknaam? Want ook al klinkt de naam misschien bescheiden, hij kan altijd een diepere betekenis hebben.

In de kern is Sapje de belofte dat de producten precies zijn wat ze zeggen dat ze zijn: niets meer en niets minder. Geen toevoegingen, geen conserveringsmiddelen – gewoon pure goedheid. Dat is wat het merk definieert, het creëren van echte ervaringen voor zijn klanten.

Justy: meer dan alleen een naam

Als je het zo bekijkt, is Justy echt een vertaling van Sapje: een naam die dezelfde eerlijke eenvoud uitstraalt.

Maar hier is de twist: eenvoud betekent niet stilstaan. Met Justy is er ruimte om te groeien. Denk aan smoothies, voedingsrepen en wie weet wat er nog komt? Justy opent nieuwe horizonten, waardoor het bedrijf een symbool kan worden van positieve verandering en kan inspireren tot bewuste en gezonde keuzes in ons dagelijks leven.

Van Nederlandse roots naar wereldwijde route

Maak je geen zorgen; Nederland neemt geen afscheid van Sapje. Het blijft waar het is en gaat door geluk verspreiden met elke slok. Justy daarentegen is klaar om vrienden en fans te maken in Frankrijk, Duitsland en heel Europa.

Het gaat erom de wortels sterk te houden en de takken wijd en zijd te laten verspreiden. Proost op Justy, klaar om harten en smaakpapillen over de hele wereld te veroveren.