Over De Top: naam voor productmerk

  • Verkade lanceert een verrassende nieuwe chocoladereep, die toch typisch Verkade is.
  • Hoe noem je een chocoladereep als de smaken er niet in zitten, maar er bovenop?
Grote veranderingen in het chocoladeschap

Verkade, het iconische Nederlandse merk voor koekjes en chocolade, heeft de afgelopen jaren te maken gehad met grote veranderingen in het chocoladeschap. Voor consumenten is het verhaal achter de chocolade belangrijker geworden. Ook zijn zij meer belang gaan hechten aan bijzondere, verrassende ervaringen. Op beide punten is snel ingespeeld door de markt, inclusief de huismerken.

Verrassend product waarmee Verkade toch zichzelf blijft

Ook Verkade besloot mee te bewegen, maar zonder het eigen karakter te verliezen. Dat houdt in dat Verkade het bekende vertrouwde merk blijft waar je alleen of samen een prettig relaxmoment mee hebt. Maar ook een merk dat kan verrassen en waar je alledaagse momenten een bijzonder tintje mee geeft. Wist je bijvoorbeeld dat Verkade de uitvinder is van de reep die je zo makkelijk in vierkante blokjes kan delen?

Het nieuwe product bestaat uit een chocoladereep waarin de bijzondere smaken niet binnenin zitten verwerkt, maar er bovenop. En dat wordt meteen duidelijk gemaakt, want de verpakking bevat een venster waardoor de reep zelf zichtbaar is in al zijn royale feestelijkheid.