Merin; alle ruimte: naam en slogan voor bedrijf

In een tijd waarin de vastgoedmarkt onder grote druk staat, ziet bedrijfsruimteverhuurder Uni-Invest kans om zich onderscheidend te positioneren, namelijk door dubbel in te zetten op klantvriendelijkheid.

Het belang van de huurder ziet Uni-Invest vooral als de mogelijkheid om een gehuurde ruimte te kunnen ervaren als een eigen ruimte waar je op jouw optimale manier je gang kan gaan. Of het nou om een cateringbedrijf, een tandartsenpraktijk of een accountantskantoor gaat. De verhuurder onderscheidt zich door de huurder op alle mogelijke manieren bij te staan om dit te realiseren.

Deze rebranding uit zich op meerdere manieren: het veranderen van de bedrijfsprocessen, het aantrekken van meer klantgerichte medewerkers en het veranderen van de naam en communicatiestrategie om dit ook te laten zien.

de naam

Globrands is gevraagd een naam te ontwikkelen die het belang van de huurder laat zien op een toon die past bij een grote, zakelijke organisatie. De naam moet merkenrechtelijk beschermbaar zijn, goed uitspreekbaar en .nl-vrij.

Daarnaast wordt Globrands gevraagd om een slogan te ontwikkelen die de naam op een concreter niveau versterkt.

“Merin – alle ruimte” is een combinatie van naam en slogan die als sterke kapstok dient om bovenstaand verhaal mee uit te dragen.

De grafische identiteit is ontwikkeld door Koeweiden Postma.