goedgeld: BrandStory en nieuwe naam voor klantenmagazine

“Ideaal”, de oude naam voor het klantenmagazine van ASN Bank, voldoet niet meer. De Bank heeft namelijk een nieuwe merkpositionering, waarin een beweging is gemaakt van idealen ver weg naar doelen dichtbij. De toon van het merk verandert naar meer optimistisch, zelfverzekerd, toegankelijk, eerlijk en direct. ‘Ideaal’ klinkt te abstract en onbereikbaar..

De nieuwe naam wordt in eerste instantie voor een online en papieren magazine gebruikt, maar in de toekomst mogelijk ook voor de e-mailnieuwsbrief aan klanten. 

een BrandStory en een naam die tegelijk concreet én toekomstgericht zijn

Globrands ontwikkelde eerst een BrandStory, en vervolgens de nieuwe naam. Dit is de BrandStory:

Je bent begaan met de wereld en wilt weten wat er speelt op het gebied van duurzaamheid. Soms wil je snel door nieuwsberichten heen scrollen en op andere momenten neem je er meer tijd voor. Maar altijd is het voor jou van belang dat het echt ergens over gaat.

Met NewName van ASN Bank blijf je op de hoogte van duurzame ontwikkelingen en nieuws. De actuele informatie in de e-mailnieuwsbrief zorgt dat jouw kennis op peil blijft. En wanneer je meer diepgang zoekt duik je in het magazine voor interessante achtergrondartikelen en interviews.

Bij ASN Bank geloven we dat we samen het vermogen hebben om de wereld te verbeteren. Daarom willen we je met NewName informeren over wat ons bezighoudt en je inspireren om in beweging te komen.

Niet alleen voor morgen, maar ook voor vandaag.

goedgeld: precies de juiste toon

De naam goedgeld is dankzij de toegankelijke, optimistische toon als beste uit het creatie- en beslissingsproces gekomen.