Cyber-PreventieDienst: naam voor product van Interpolis

Achtergrond

Cyberrisico is het risico op cyberaanvallen, maar ook onopzettelijke oorzaken zoals systeemuitval en menselijke fouten. Door toenemende digitalisering krijgen ondernemers daar steeds vaker mee te maken.

Interpolis wil middelgrote ondernemers helpen hun digitale weerbaarheid te vergroten. In samenwerking met Capgemini Consulting bieden zij een product aan dat dat doet.

Daarbij voorziet Interpolis niet alleen in beveiliging tegen aanvallen, maar houdt ook de integriteit van het informatiesysteem zelf in de gaten. Interpolis gaat een langerlopende relatie met zijn klanten aan, waarin niet alleen controles plaatsvinden maar ook oplossingen worden aangeboden.

Opdracht

Globrands is gevraagd een naam voor dit product te ontwikkelen, dat is bedoeld voor middelgrote ondernemers op de Nederlandse markt.

De naam moet de Interpolis belofte ‘glashelder’ uitdragen en passen bij bestaande Interpolismerken, zoals AfnemersCheck, VoorwaardenCheck, enzovoort. Wel is het product breder en langduriger dan deze ‘checks’.

Het is niet nodig dat de domeinnaam beschikbaar is, omdat het product onder Interpolis.nl en de Interpolis Preventiewinkel zal vallen.

Resultaat

De naam CyberPreventieDienst laat zien dat het hier gaat om een echte relatie met de klant, waarbij wordt meegedacht en vooruitgekeken. Wat taal betreft is hij glashelder. De naam klinkt logisch voor een product van de Interpolis Preventiewinkel.