Beyone: naam voor serie producten van DSM

Beyone™ is de overkoepelende naam voor een serie nieuwe structurele infusieharsen, ontwikkeld door Koninklijke DSM. Deze worden bijvoorbeeld toegepast in de bouw, marine technologie en windenergie, vanwege hun uitstekende sterkte en uithoudingsvermogen, gemakkelijke verwerking en milieuvriendelijkheid.

Koninklijke DSM is de grootste producent van kunstharsen in Europa en innovatieleider in de composietenindustrie. Omdat DSM Composite Resins’ doel is om uit te breiden in de hoge added-value segmenten, vooral in China, India, Turkije en het Midden-Oosten, is het belangrijk een heldere positionering en focus te verkrijgen.

De gekozen strategie is een naamstructuur met een onderscheidende internationale merknaam als koepelnaam om in de loop der tijd een groeiend aantal specialistische producten te kunnen afdekken, die bijdragen aan de merkreputatie.

De gekozen naam Beyone draagt op een elegante manier de kernwaarden kracht, integriteit en vooruitgang uit. Deze waarden zijn niet alleen van toepassing op de productcategorie zelf, maar helpen ook bij het communiceren en positioneren van DSM met een helder onderscheid in een zeer competitieve wereldwijde markt.

Globrands is preferred supplier voor merknaamgeving en strategie bij DSM.