Brands In Motion – Hoe merken overtuigen

* (alle velden zijn verplicht)


Er is exclusief ruimte voor 65 mensen, als deze zijn vergeven ontvangt u na inschrijving een mail van ons.

Brands in Motion

Onder de naam ‘Brands in Motion’ zal Globrands met enige regelmaat evenementen organiseren. Deze seminars of kennissessies zijn bedoeld voor bestuurders, managers en professionals op het gebied van marketing en communicatie. Het doel is om hen te inspireren met de nieuwste kennis en praktijkvoorbeelden op het gebied van strategie en branding.

Sessie #1: Hoe merken overtuigen

Hoe overtuigend is jouw merk of organisatie? Hoe kan jij jouw rol daarin versterken binnen en buiten de organisatie? En wat is daarin de rol van een sterk merk? Met het beste product of service kom je er niet. Mensen willen zich herkennen in merken, voelen zich aangetrokken tot merken die zich open stellen en een goed verhaal hebben, dat met overtuiging wordt gebracht. Op deze inspirerende middag ontdek je hoe!

Voor onze vaste relaties

De sessie vindt plaats in Filmtheater De Uitkijk, een persoonlijke omgeving waar ruimte is voor 65 vaste relaties van Globrands.

Drie sprekers, drie invalshoeken

1: ‘Persoonlijk overtuigen’, Pacelle van Goethem (profiel)

Het succes van het overbrengen van jouw idee hangt van veel factoren af. Nederlands overtuigexpert Pacelle van Goethem leert je welke principes essentieel zijn om jouw plan over de bühne te brengen. Je leert hoe je: een krachtige indruk maakt; anderen mee krijgt en inspireert; meer bereikt met je stem; meer invloed uit oefent en ontspannen netwerkt; je argumenten kiest en deze stevig en helder overbrengt.

2: ‘Beïnvloeden van klanten en interne stakeholders’, Wendy Bolhuis

Merkmanagement draait vooral om beïnvloeden. De uitdaging is om middels de merkbelofte aantrekkelijke, maar ook realistische verwachtingen te wekken. Wanneer die belofte wordt waargemaakt, ontstaat er vertrouwen en dat is de basis van sterke merken. Maar hoe zorg je ervoor dat je als merk waarmaakt wat je belooft? Wendy vertelt hoe je je organisatie inricht om dit te bewerkstelligen.

3: ‘Overtuigende merknamen en verbale identiteit’, Camiel Verberne (profiel)

Een goed idee is het startpunt voor het bouwen van een sterk merk. Hoe kun je goede ideeën vertalen in een aantrekkelijke merknaam, een pakkende slogan en een verhaal dat hoofden en harten van het publiek weet te raken? Welke merknamen zijn wel of niet geschikt voor jouw product of businessplan, en welke zijn onweerstaanbaar? Hoe kun je (verbale) elementen als missie, slogan en merkverhaal inzetten om jouw doelgroep duurzaam te beïnvloeden.

Tijd

Donderdag 25 januari 2018

  • inloop: 15.00
  • start: 15.15
  • borrel: 18.00
  • eind: 19.00
Plaats

Filmtheater De Uitkijk Prinsengracht 452, 1017 KE Amsterdam www.uitkijk.nl (kaart)

Parkeren