Globrands sluit zich aan bij United Playgrounds!

Innoveren en nieuwe mogelijkheden omarmen zijn nodig om voorop te blijven lopen in de markt, vinden wij bij Globrands. Daarom zijn we verheugd om onze samenwerking met United Playgrounds aan te kondigen, een stap die ons netwerk zal vergroten en onze mogelijkheden in het digitale tijdperk zal versterken.

Samenwerking is altijd een belangrijke basis van onze strategie geweest. Met het groeiende aantal internationale klanten hebben we in 2010 het Global Naming Network opgezet, met kantoren van Seoul tot Singapore en van Parijs tot Istanbul. Dit netwerk bestaat uit 13 bureaus die gespecialiseerd zijn in verbal branding en naamgeving. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten niet alleen wereldwijde bereikbaarheid bieden, maar ook lokale expertise en culturele inzichten.

Digitaal

Terwijl digitalisering de wereld van branding en naamgeving blijft veranderen, erkennen we het belang van het integreren van digitale expertise in ons werk. Daarom hebben we besloten om de krachten te bundelen met United Playgrounds, een bureaugroep die bekend staat om haar digitale marketingvaardigheden. Hun expertise op het gebied van branding, design, ontwikkeling, content en data-gedreven marketingcampagnes vult onze sterke punten perfect aan.

Netwerkbureau

Globrands vindt aansluiting bij United Playgrounds, maar we behouden onze eigen identiteit, team en onafhankelijke positie. Deze samenwerking opent echter nieuwe mogelijkheden voor onze klanten. Rebrandingprojecten kunnen nu worden uitgebreid met een breder scala aan diensten, van identiteit en marketing tot design en technologie.

Michael Dijkstra Taurel, oprichter en CEO van Globrands, is enthousiast over de samenwerking:

Het aansluiten bij United Playgrounds vergroot ons bereik en helpt hen om hun aanbod nog completer te maken. Want binnen de grootschalige brandingprojecten van de groep en de impact ervan, mag niets aan het toeval worden overgelaten.

Met een rijke geschiedenis van 40 jaar hebben we het voorrecht gehad om advies te geven aan gerenommeerde merken zoals Senseo, Thalys, Essent, Stellantis Group, Actimel, Nouryon, Intel Arc, Geldmaat, Engie, Vitens en DigiD bij het vinden van sterke merknamen en verbale identiteit. We kijken uit naar de toekomst en zien ernaar uit om ons werk voort te zetten en onze uitgebreide diensten en mogelijkheden aan te bieden.

Playground for the remarkable

United Playgrounds heeft onlangs haar nieuwe internationale propositie gelanceerd: “Playground for the remarkable.” In lijn met deze visie richt de groep zich op het creëren van internationale, aantrekkelijke en moderne merken. Als onderdeel van de expansie zal United Playgrounds dit jaar haar eerste stappen in het buitenland zetten. Door zich bij Globrands aan te sluiten, versterkt de groep haar expertise op het gebied van strategie, naamgeving en verbale merkpositionering.

Diederik Breijer, oprichter en CEO van United Playgrounds, benadrukt het belang van deze samenwerking:

In een wereld waar dynamische merken voortdurend op zoek zijn naar hun essentie en unieke positie, is er veel vraag naar vaardigheden die de basis vormen voor (nieuwe) merken, merkportfolio beheer en positionering. Globrands heeft bewezen, als geen ander, hierin uit te blinken en is al vele jaren een gewilde adviseur op de markt, en met goede reden.

Meer weten?

Als u vragen heeft over onze samenwerking met United Playgrounds of meer informatie wilt ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn opgetogen over de mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt en staan te popelen om samen dit spannende avontuur aan te gaan.

Voor meer informatie over United Playgrounds kijkt u op www.unitedplaygrounds.nl.