Chinese “Naming expert sessie” bij Globrands

Tijdens de jaarlijkse GNN Global Naming Network bijeenkomst, dit jaar bij Globrands in Amsterdam, vindt een expert sessie plaats over naamgeving in China.

Deze kleinschalige sessie wordt geleid door GNN partner Vladimir Djurovic, CEO van Labbrand in Shanghai. Labbrand is China’s grootste branding en naamgevingsbureau, met 80 medewerkers en opdrachtgevers als Airbnb, Volkswagen, Unilever, Disney en L’Oreal.

GNN's Vladimir Djurovic, CEO Labbrand in Shanghai

GNN’s Vladimir Djurovic, CEO Labbrand in Shanghai

Centraal staan vragen als: kan je naar de Chinese markt met je merknaam? Wat betekent die als ze hem in het Chinees horen en wat zijn de gevolgen? Hoe kan hij worden vertaald in Chinese karakters, hoe werkt het merkenrecht in China en waar moet ik verder op letten? Naast voorbeelden en praktische tips worden eigen cases van de deelnemers besproken.

Er is plaats voor maximaal 10 geïnteresseerden, kosteloos, dus het is zaak snel in te schrijven.

Datum en tijd:
Maandag 29 mei 17:30 – 20:00 (inloop 17:00)

Locatie:
Globrands
Herengracht 122, Amsterdam

Aanmelden:
Judith van ’t Kruijs
020-6238555
judith@globrands.com

GNN Global Naming Network is een samenwerkingsverband van 12 in naamgeving gespecialiseerde bureaus met het hoofdkantoor in Genève. Het is mede opgericht door voorzitter Michael Dijkstra Taurel. Voor meer informatie: mike@globrands.com

Globrands strategy by naming is een creatief merknamenbureau dat in 30 jaar is uitgegroeid tot toonaangevende specialist op het gebied van merknaamgeving in Europa, met projecten als Actimel, Senseo, Landal Greenparks, Zoover en honderden andere en opdrachtgevers als Groupe Danone, ABN AMRO, Ahold, DSM, Heineken International en verschillende Unilevermerken.